Op werkdagen - woensdag uitgezonderd - zijn wij bereikbaar via 010 477 72 00 en info@oceanfinance.nl.

Aangifte inkomstenbelasting

voor particulieren

Wij verzorgen jaarlijks vele aangiftes voor particulieren.  Mensen maken een afspraak en tijdens het doen van de aangifte geven we toelichting op de fiscale regels en wijzen we op handige tips en tricks.  Maak een afspraak en wij kijken samen met jou of het voordelig is om aangifte te doen.

Heb je een afspraak gemaakt? Klik dan hier  voor  een overzichtelijke lijst met alle stukken die wij nodig hebben afhankelijk van jouw situatie. 

Een eenvoudige aangifte inkomstenbelasting voor particulieren kost € 75 inclusief btw. Wil je meteen die van je fiscale partner ook regelen, dan is het € 125 samen.  Dit betreft de reguliere aangiftes inkomstenbelasting. Als er sprake is van een uitzonderlijke situatie (veel vermogen, immigratie of emigratie, scheiding en zo voorts) dan geldt een tarief van € 98 per uur (exclusief btw). 

Wil je langskomen voor fiscaal en financieel advies? Klik dan hier voor meer informatie.

De praktijk leert dat veel mensen in een gesprek van een of twee uur een heel stuk verder geholpen zijn. Het is raadzaam zoveel mogelijk documenten mee te nemen, zodat het gesprek gericht gevoerd kan worden. Wij sturen een lijst met de stukken die nodig zijn. 

Heb je ook een vraag, een plan of een idee? 

Wil je een afspraak maken, bel 010 477 72 00 of stuur een mail met een voorstel naar info@oceanfinance.nl

Gerelateerde video's

IB 47 (inkomen uit overige werkzaamheden) - Ocean Finance Legt uit

AirBnB en de inkomstenbelasting - Ocean Finance legt uit

Inkomsten belasting jongeren - Ocean Finance legt uit