We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Personeelsverzekeringen

November 2017

Personeelsverzekeringen

 

Ziekteverzuimverzekering

Dit is een veelvoorkomende verzekering als je personeel hebt. Als personeel ziek wordt, heb je de plicht als werkgever om het salaris gedurende de eerste twee jaar door te betalen. Daarna ontvangt de zieke werknemer een uitkering van het UWV (Uitvoeringsinstituut WerknemersVerzekeringen). De meeste werkgevers heb- ben een ziekteverzuimverzekering voor personeel. Grotere bedrijven treffen vaak een eigen ‘verzekeringspot’.

Je hebt de enkelvoudige ziekteverzuimverzekering, maar ook de personeels- pakketverzekeringen. Dan worden ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie van het personeel in één keer verzekerd. De verzekeraar regelt dan ook dat er contact is tussen een bedrijfsarts en de zieke werknemer.

Pensioenverzekering

Het is een goede secundaire arbeidsvoorwaarde om een pensioenverzekering voor het personeel af te sluiten.

Als je personeel in dienst neemt, dient de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te worden geïnformeerd.

Meer weten? 

Voor ondernemers: De financiën van A tot Z geregeld, voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer zelf. Bel naar 010-4777200 of vul het contactformulier in.

Voor stichtingen: Op zoek naar een administratie- en advieskantoor gespecialiseerd in stichtingen? Bel 010-477200 en leg je vraag voor.