Maandag t/m vrijdag bereikbaar via 010 477 72 00 & info@oceanfinance.nl 

Vacature: Secretariaatsmedewerker (gesloten)

Vacature: Secretariaatsmedewerker (gesloten)

Deze vacature is gesloten. Wij zoeken per 1 september een secretariaatsmedewerker. Ocean Finance Rotterdam is een gestaag groeiend kantoor in administratie, belastingen en advies. Onze klantenkring bestaat uit kunstenaars en zelfstandig professionals, bv’s en stichtingen. 90% van de klanten is gesitueerd in en rondom Rotterdam, en werken in de zakelijke, creatieve of sociale dienstverlening.

Het is niet meer mogelijk om te solliciteren naar deze vacature. 

Solliciteren naar deze functie? 

Stuur je sollicitatiebrief (liefst op papier) voor 8 juni naar:

Ocean Finance tav E. Schulte
Westersingel 19- IV
3014GP Rotterdam

Het secretariaat

Het secretariaat is het hart van de organisatie. Het beheersen van de informatiestroom is in wezen de taak van deze medewerkers. Voor onze cliënten is het secretariaat het eerste aanspreekpunt. Je zult cliënten ontvangen, afspraken maken, informatie verstrekken en eenvoudige en praktische adviezen geven over de administratie of de btw-aangiftes en belastingaanslagen. Wanneer de vragen die je hebt wat moeilijker zijn zal je de cliënten met één van de adviseurs in contact brengen.

De functie

In deze functie ben je, samen met onze administrateur, verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het secretariaat en fungeer je als spin in het web. Jouw voornaamste doel is het verlagen van de werkdruk van de adviseurs door administratieve en organisatorische taken over te nemen. Invoeren van boekhoudingen hoort ook tot je taak. Je bent de eerste contactpersoon voor de klanten.

Wij vragen 

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en stressbestendig is. Administratieve ervaring is een pre, maar geen vereiste. Wel vragen wij, in verband met de zelfstandigheid van de functie, een brede ervaring als office-manager.

Wij bieden 

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Ocean Finance heeft prima secundaire voorwaarden en ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing. 

Jij biedt 

Goede beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré. Je beschikt daarnaast over uitstekende computervaardigheden en je bent gewend om in veel verschillende softwaresystemen te werken. Je houdt van getallen en administratie, je hebt geen moeite met veranderingen van software en stelt je flexibel op. We vragen voor deze functie minimaal MBO+ werk en denk niveau.

Jouw talent

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en samen met je collega invulling te geven aan deze nieuwe baan. Je houdt overzicht terwijl alle klanten een beetje anders zijn. Je hebt plezier in contact met verschillende mensen. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.

Wie zijn wij 

Wij zijn een klein administratiekantoor (vier mensen) met een hecht team van professionals. We zijn gericht op automatisering. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden 

Het betreft een parttimefunctie van 16 a 20 uur. Op termijn of in de drukke periodes is er de mogelijkheid om meer te werken. We bieden je hiervoor een goed salaris en een prettige werkomgeving.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van financiele en fiscale ontwikkelingen. Meer weten of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.