Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de woensdag: 010 477 72 00

Boek: Financiën voor Ondernemers

Hoe kun je als klein bedrijf geld verdienen? Hoe maak je winst? Hoe krijg je zekerheid? En hoe regel je pensioen, belastingen en andere zaken met financiële consequenties? In slechts drie uur heb je antwoord op al deze vragen. Financiën voor Ondernemers van Esther Schulte is het praktische handboek dat ondernemers in staat stelt hun financiën te begrijpen, beheersen en te gebruiken. 

 

Als ondernemer moet je veel zaken weten en vervolgens allemaal zelf regelen. Je zoekt klanten, bedenkt werkprocesses, zorgt dat je genoeg betaald krijgt en je op tijd betalen. Daarnaast komen daar nog allemaal andere zaken bij, van het bijhouden van je website tot social media. 

Financiën voor Ondernemers helpt je antwoord te vinden op vragen over financiën en ondernemen. Het gaat over verdienmodellen, personeelskosten, belastingen, samenwerken, verzekeringen, partners en nog veel meer. Levendige voorbeelden uit de praktijk maken alle onderwerpen inzichtelijk en dit boek tot een instrument dat je meteen in de praktijk kunt toepassen.

RECENSIES

"Kleine ondernemers met weinig tijd zullen prima uit de voeten kunnen met Esther Schulte's Financiën voor ­ondernemers. Deze ‘praktische handleiding voor kleine bedrijven’ behandelt kort maar krachtig facetten van het ondernemerschap, van het kiezen van een rechtsvorm tot het vaststellen van een uurloon (voor uzelf of uw medewerkers), belastingen, pensioen en strategische analyse." Het Financieele Dagblad.

"Esther Schulte geeft antwoorden op ondernemersvragen in practische, toegankelijke stijk die we van haar gewend als ervaren adviseur van ons kleinbedrijf. Zo maakt zij ook Financiëen voor ondernemers bruikbaar voor zowel startende als gevordigde zelfstandigen. Een aanrader!" Leo Beerden, Netexpert