Op werkdagen - woensdag uitgezonderd - zijn wij bereikbaar via 010 477 72 00 en info@oceanfinance.nl.

Los consult

voor particulieren

Wil je met een expert over je financiën praten? Wil je advies of je die mooie, oude kerk kunt kopen en wat dan de gevolgen zijn voor je kinderen? Krijg je een ontslagpremie aangeboden en wil je inzicht in wat er fiscaal gebeurt? Vallen er koopsompolissen vrij of vraagt je werkgever of je vervroegd met pensioen wil gaan? Denk je erover om voor jezelf te beginnen maar weet je niet hoe dat dan gaat?

Bij Ocean Finance belichten we de verschillende kanten -  financieel, fiscaal en rekening houdend met je persoonlijke situatie - van je beslissingen voor je. Samen met jou, zodat jij alles kunt vertellen wat je weet en wij meteen door kunnen vragen op relevante aspecten. Wij zijn uitstekende rekenaars én hebben oog voor de menselijke aspecten. Fiscaal voordeel is leuk, goed leven is ook fijn. En hoe kan dit samen gaan?

De onderwerpen die  besproken worden zijn onder andere:

  • Ik wil starten met een bedrijf en werk nu in loondienst, wat komt daar allemaal bij kijken? (Dit is de meest voorkomende!) 
  • We hebben een pand gezien wat we willen kopen, duurzaam verbouwen en dan gedeeltelijk willen verhuren, hoe kunnen we dat in z'n werk stellen?
  • Mijn moeder zit in de schulden, kunnen we samen eens langskomen?
  • ....

In een intensieve sessie van maximaal twee uur praten we je bij over de belangrijkste strategische, financiële en fiscale gevolgen van de keuzes voor jou en jullie als prive-persoon. We denken met je mee, beantwoorden je vragen en geven advies waarmee je verder kunt.

Dit aanbod is 195 euro (exclusief btw) voor een sessie van maximaal twee uur. Hierna weet je waar je aan toe bent en kun je meestal een weloverwogen beslissing nemen.

Bel 010-477 72 00, of mail voor een afspraak naar Esther Schulte of Karen van der Pluijm.

Gerelateerde video's

IB 47 (inkomen uit overige werkzaamheden) - Ocean Finance Legt uit

Wie wordt ondernemer? - Ocean Finance legt uit