Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de woensdag: 010 477 72 00

Los consult

voor verenigingen

Wie een vereniging start of al een tijd meedraait in het bestuur, staat vroeg of laat voor belangrijke beslissingen. Hoe gaan we om met niet-betalende leden, is het voordeliger om btw-plichtig te worden, wat doen we met het geld dat we over hebben van vorig jaar? Wij kijken samen met het bestuur naar een antwoord op deze vragen en denken strategisch mee over de keuzes. Met onze expertise verhelderen we de financiële en strategische kanten, zodat je als vereniging goed doordachte besluiten neemt. Onze insteek hierbij: deskundigheid, verantwoordelijkheid laten waar die hoort en duidelijkheid.  

Heb je de financiën op orde, maar wil je toch eens met een expert van buitenaf sparren? Heb je een deskundig gesprekspartner nodig bij het nemen van strategische beslissingen? Denk je dat zaken binnen de vereniging niet lopen zoals hoort?

Bij Ocean Finance zijn we goede rekenaars én strategische denkers. In een uitgebreide sessie van maximaal 1,5 uur praten we je bij en adviseren we je.

Als bonus ontvang je gratis ons boek 'Financiën voor bestuursleden'.

Meteen een afspraak maken? Bel 010-4777200 of mail naar: info@oceanfinance.nl

Dit aanbod is 195 euro exclusief btw voor een intensieve sessie van 1,5 uur. Je krijgt voldoende houvast om een doordachte beslissing te nemen.

 

Gerelateerde video's

Hoe zit het met de BTW? - Ocean Finance legt uit

Wat doet de kascommissie? Ocean Finance legt uit.