Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de woensdag: 010 477 72 00

Adviseren bestuur

voor stichtingen

Een bestuur van een stichting heeft heel duidelijk haar eigen dynamiek als zelfstandig drager van rechten en plichten.  Hier komen natuurlijk vragen uit voort. Op financieel vlak zijn er verschillende inkomsten,  zoals subsidies, fondsen en eigen geld, op inhoudelijk vlak is er sprake van projecten die op verschillende tijden worden aangevraagd, afgerekend en verantwoord moeten worden en daarnaast hebben bestuursleden natuurlijk bepaalde idealen en belangen die zij graag verwezenlijkt zien.  Door deze grote variatie is er soms behoefte aan een onafhankelijke derde. Op deze terreinen adviseren wij besturen. 

Wij ondersteunen het bestuur of de directie van je stichting om ervoor te zorgen dat de financiële, fiscale en strategische kanten van de stichting goed blijven draaien. Dat doen we transparant, op tijd, en met verstand van zaken.

Of een stichting nu geld ontvangt van een gemeente, ministerie, Europa of van een van de grote landelijke fondsen: het correct afrekenen van subsidies is cruciaal. Wij regelen alle financiële zaken rond subsidies binnen de stichting. We zorgen voor correcte afrekeningen van de projecten, en we zorgen ervoor dat die voldoen aan de voorwaarden van de verschillende subsidiegevers. Als dat nodig is, implementeren we hiertoe een uren- of projectenadministratie.

Benieuwd hoe Ocean Finance jullie stichting van dienst kan zijn? Bel 010 477 72 00 of mail Esther Schulte of Karen van der Pluijm.

Gerelateerde video's

Wat doet de kascommissie? - Ocean Finance legt uit

Waarom een stichting?