Op werkdagen - woensdag uitgezonderd - zijn wij bereikbaar via 010 477 72 00 en info@oceanfinance.nl.

Los consult

voor verenigingen

Wie een vereniging start of al een tijd meedraait in het bestuur, staat vroeg of laat voor belangrijke beslissingen. Hoe gaan we om met niet-betalende leden, is het voordeliger om btw-plichtig te worden, wat doen we met het geld dat we over hebben van vorig jaar? Wij kijken samen met het bestuur naar een antwoord op deze vragen en denken strategisch mee over de keuzes. Met onze expertise verhelderen we de financiële en strategische kanten, zodat je als vereniging goed doordachte besluiten neemt. Onze insteek hierbij: deskundigheid, verantwoordelijkheid laten waar die hoort en duidelijkheid.  

Heb je de financiën op orde, maar wil je toch eens met een expert van buitenaf sparren? Heb je een deskundig gesprekspartner nodig bij het nemen van strategische beslissingen? Denk je dat zaken binnen de vereniging niet lopen zoals hoort?

Bij Ocean Finance zijn we niet alleen goede rekenaars maar ook strategische denkers. In een uitgebreide sessie van maximaal 2 uur praten we je bij en adviseren we je.

Als bonus ontvang je gratis ons boek “Financiën voor bestuursleden”.

Dit aanbod is 195 euro exclusief btw voor een sessie van maximaal twee uur. Hierna ga je goed beslagen de deur uit en kun je een doordachte beslissing nemen.

Gerelateerde video's

Hoe zit het met de BTW? - Ocean Finance legt uit

Wat doet de kascommissie? Ocean Finance legt uit.