De dag na Hemelvaart, 10 mei, zijn we gesloten. We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

En meer

 

En meer...

Zit je met je handen in het haar om je financiële zaken? Of wil je gewoon een algemeen consult bij ons boeken? Neem dan zeker even een kijkje. Ook voor de zelfstudie over ondernemerschap, besturen en de IB 47 kun je terecht bij onze online Ocean shop. 

 

Algemeen consult

Wil je met een financieel expert over je businessplan sparren? Denk je erover van rechtsvorm te veranderen en zoek je een professioneel klankbord bij deze beslissing? Of begin je als zelfstandige en heb je nog veel vragen? 

Klik op deze link voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Hierna weet je waar je aan toe bent en neem je een weloverwogen volgende stap. Het kan bij ons op kantoor, online, of wandelend door Rotterdam. 

 

Crisis administratie

Zit je met je handen in het haar om je bedrijf of particuliere zaken? We hebben speciaal een consult ontwikkeld voor deze spoedzaken. Klik op deze link om direct een afspraak te maken en voor meer informatie en om direct een afspraak te maken. Het komt allemaal goed!

Eerst nog even rondsnuffelen? Lees dan onze blog over schulden: waarom je als schuldenaar hulp moet vragen (ook al vind je die vernedering vreselijk)

 

Ocean shop

Neem ook een kijkje bij onze (digitale) boeken. Financiën voor bestuursleden en Financiën voor ondernemers en een e-book over de ib-47. Klik op deze link voor de Ocean shop.