Heb je vragen? Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via 010 477 72 00 & info@oceanfinance.nl 

Ons team

Wat ons als team bindt is het gemak met cijfers, maar vooral het plezier in mensen, hun ontwikkeling en de zaken die zij realiseren. In 2016 bestond Ocean Finance tien jaar. Dit vierden we in november met onze klanten en relaties, champagne en taart. Hieronder van links naar rechts: onze cameraman Jori Korpershoek (die in Amerika aan het filmen was), Jeroen Sluimers, stagiaire Jeralma Tromp, Karen van der Pluijm, Esther Schulte en Arjen Treurniet.

Het team van Ocean Finance Tijdens het 10-jarig jubileum van Ocean Finance vertelde Esther over de afgelopen 10 jaar en Ocean Finance, klik hier voor de volledige tekst van haar toespraak.

 

Esther SchulteEsther Schulte ~ financieel en strategisch adviseur. Esther werkt sinds 1986 in de financiën, in uiteenlopende functies. In 2006 maakte ze de stap naar zelfstandig ondernemerschap: ze richtte Ocean Finance op. Esthers taken: het opmaken van financiële rapportages en jaarrekeningen, en het geven van financieel inzicht en strategisch advies. Dit doet ze in gesprekken maar ook met workshops en lezingen door het hele land. En schrijvend: in 2009 verscheen haar eerste boek, “Financiën voor bestuursleden”. In september 2013 kwam Esthers tweede boek uit: “Financiën voor ondernemers”. Beide zijn uitgebracht bij Vakmedianet, voorheen Kluwer.

Esther is per e-mail te bereiken op e.schulte@oceanfinance.nl of telefonisch op 010 - 477 72 00

 

 

Karen van der PluijmKaren van der Pluijm ~ fiscaal adviseur. Karen werkt sinds 2008 als fiscaal adviseur bij Ocean Finance. Zij is al 20 jaar actief in belastingen en administraties. Karen doet veel fiscaal werk en veel jaarrekeningen. Is zeer ervaren in het mkb. En heel goed in belastingen. Ze rondde recent de opleiding RBc – Register Belastingadviseurs met positief resultaat af.

Karen is per e-mail te bereiken op k.vanderpluijm@oceanfinance.nl of telefonisch op 010 - 477 72 00

 

 

Jeroen SluimersJeroen Sluimers ~ administratief medewerker. Jeroen werkt sinds februari 2014 bij Ocean Finance. Hij behaalde zijn diploma assistent accountant niveau 4 aan het Da Vinci College in Dordrecht. Hij liep meerdere stages, onder meer bij Belastingdienst Rijnmond, waar hij meewerkte aan het project HUBA (Hulp Bij Aangifte). Jeroen is bij Ocean Finance degene die de bankafschriften, bonnen, mt-940's, jaaropgaven & hypotheekoverzichten van al onze klanten verzamelt – we kunnen niet meer zonder hem.  

Jeroen is per e-mail te bereiken op j.sluimers@oceanfinance.nl of telefonisch op 010 - 477 72 00 

 

Jori KorpershoekJori Korpershoek ~ cameraman, regisseur. Jori maakt alle video’s van Ocean Finance. Samen met ons bedenkt hij de tekst, hij filmt, regisseert, monteert, en zorgt ervoor dat de video’s op internet komen. Hij bedacht het concept voor de filmpjes en maakt de animaties in de video’s.

Gerelateerde video's

Geld verdienen met YouTube / Een korte geschiedenis van ons kanaal - Ocean Finance legt uit

Wie wordt ondernemer? - Ocean Finance legt uit

Hoe krijg je je eerste klant? - Ocean Finance legt uit