Het kantoor is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00 

en meer

en meer... zelfscholing!

 

 

Los consult 

Wil je met een financieel expert over je businessplan sparren? Denk je erover van rechtsvorm te veranderen en zoek je een professioneel klankbord bij deze beslissing? Of begin je als zelfstandige en heb je nog veel vragen? 

Maak nu een afspraak voor een los consult. Hierna weet je waar je aan toe bent en neem je een weloverwogen volgende stap. Zo'n afspraak duurt 1,5 uur).
Het kan bij ons op kantoor, online, of wandelend door Rotterdam. 

Afspraak maken? Bel 010 477 7200 of mail naar info apestaartje ocean finance punt nl

 

Of lees een van de drie boeken:

Financiën voor ondernemers

Dit boek heeft Esther Schulte speciaal geschreven voor ondernemers met kleine bedrijven, met of zonder personeel. Het boek gaat in op de vraag hoe je geld kunt verdienen, zekerheid, winst, pensioenen, belastingen en andere zaken met financiële consequenties waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Levendige voorbeelden uit de praktijk maken al deze onderwerpen inzichtelijk. Dit is hét praktische handboek dat ondernemers in staat stelt hun financiën te begrijpen, beheersen en gebruiken.

Dit boek is te bestellen via deze link

 

Financiën voor bestuursleden

Het besturen van een vereniging of stichting is leuk, maar brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Als u daar op een goede manier mee wilt omgaan, heeft u bepaalde kennis nodig, ook over de financiën. Het boek Financiën voor bestuursleden maakt deze kennis beschikbaar en zet de belangrijkste zaken overzichtelijk op een rijtje. Als de financiën goed geregeld zijn wordt besturen leuker, maar vooral meer ontspannen. U en uw medebestuurders zullen zich meer betrokken voelen, waardoor u krachtig kunt opereren. Dit boek rangschikt de belangrijkste zaken, zodat financiën geen struikelblok meer zullen zijn, maar juist meehelpen het doel van uw vereniging of stichting te realiseren. Kortom, dit is hét boek voor alle bestuursleden die met financiën te maken hebben of er meer van willen weten.

Dit boek is te bestellen via deze link

 

 

Wil je alle ins en outs weten over de IB47?

Die vind je in ons e-book met een uitgebreide uitleg en veel voorbeelden over de IB47. We geven antwoord op veelgestelde vragen zoals

  • Wat is de IB47?
  • Wat zijn de gevolgen van deze regeling?
  • Wat zijn voordelen of nadelen en wanneer kan ik de regeling gebruiken?
  • Moet ik btw rekenen?
  • Moet ik een factuur sturen ?
  • Hoe doe ik aangifte inkomstenbelasting? 

Wat we vertellen, illustreren we met heldere voorbeelden.

Voor €4,95 kun je dit e-book bestellen via deze link

 

Gerelateerde video's

Het ultieme netwerkadvies

Belastingschijven uitgelegd

Wat kost een werknemer?