De dag na Hemelvaart, 10 mei, zijn we gesloten. We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Ocean Shop

Boeken en gratis downloads

Welkom in de ocean shop! Hier vind je onze digitale en tastbare producten. 

  • Je financiën van A tot Z geregeld: 7 tips
  • Financiën voor ondernemers
  • Financiën voor bestuursleden

Je financiën van A tot Z geregeld

Financiën heeft heel veel kanten, het vraagt aandacht om het van a tot z goed te regelen. Het zijn allemaal verschillende dingen die zich op andere tijden aandienen. 

In dit e-book krijg je 7 tips hoe wij dat doen op kantoor, met 150 administraties.

Download gratis via deze link

 

Financiën voor ondernemers

Dit boek heeft Esther Schulte speciaal geschreven voor ondernemers met kleine bedrijven, met of zonder personeel. Het boek gaat in op onderwerpen als geld verdienen, zekerheid, winst, pensioenen, belastingen en andere zaken met financiële consequenties waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Levendige voorbeelden uit de praktijk maken al deze onderwerpen inzichtelijk. Dit is hét praktische handboek dat ondernemers in staat stelt hun financiën te begrijpen, beheersen en gebruiken.

Dit boek is te bestellen via deze link

 

Financiën voor bestuursleden

Het besturen van een vereniging of stichting is leuk, maar brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Als u daar op een goede manier mee wilt omgaan, heeft u bepaalde kennis nodig, ook over de financiën. Het boek Financiën voor bestuursleden maakt deze kennis beschikbaar en zet de belangrijkste zaken overzichtelijk op een rijtje. Als de financiën goed geregeld zijn wordt besturen leuker, maar vooral meer ontspannen. U en uw medebestuurders zullen zich meer betrokken voelen, waardoor u krachtig kunt opereren. Dit boek rangschikt de belangrijkste zaken, zodat financiën geen struikelblok meer zullen zijn, maar juist meehelpen het doel van uw vereniging of stichting te realiseren. Kortom, dit is hét boek voor alle bestuursleden die met financiën te maken hebben of er meer van willen weten.

Dit boek is te bestellen via deze link