De dag na Hemelvaart, 10 mei, zijn we gesloten. We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Administratie en belastingaangifte te Rotterdam

Administratie en belastingaangifte te Rotterdam

Als ondernemer wil je je administratie en belastingaangiften natuurlijk overzichtelijk geregeld hebben. Kies daarom voor Ocean Finance. Wat doen we? Administratie, belastingen en advies, zodat je als klant weet dat je financiën op orde zijn, makkelijk online toegankelijk en dat er een plek is waar je terecht kunt met je vragen. Dan gaat het om alle vragen die te maken hebben met het administratieve, financiële en bedrijfseconomische gedeelte van  ondernemen. Van het invullen van de formulieren voor de Kamer van Koophandel tot het onderbouwen van een financieringsaanvraag bij de EU. Van zorgen dat de btw op tijd gedaan wordt tot meedenken hoe het contract van personeel te verlengen. En altijd zo gecommuniceerd dat het voor iedereen helder is.

Gratis langskomen voor een kennismakingsgesprek? We zitten op loopafstand van het Centraal Station in in het centrum van Rotterdam aan de Westersingel. De koffie staat klaar!

Toch nog even afwachten? Kijk dan verder op de website. Zie hier bijvoorbeeldwelke paketten we bieden, of klik hier voor informatie over fiscaal advies en klik hier als je meer wil weten over ons bedrijf. We zijn ook actief op Youtube, waar we regelmatig nieuwe video’s uploaden over financien en ondernemen.