We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Administratiekantoor Rotterdam

Ben jij een ondernemer in (de buurt van) Rotterdam en is administratie niet je hobby? Kies dan voor Ocean Finance. Wij zorgen dat je administratie nauwkeurig en overzichtelijk gedaan wordt. En we geven je extra inzicht: via onze online omgeving heb je altijd toegang tot de belangrijkste documenten. Naast administraties doen we ook belastingaangiftes en geven we fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Hierdoor nemen we je zorgen over administreren uit je handen en krijg jij de ruimte om te focussen op waar je goed in bent: ondernemen.

Meer weten? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. We zitten op de Westersinsgel, op loopafstand van het Centraal Station Rotterdam. De koffie staat klaar!

Gratis langskomen voor een kennismakingsgesprek? We zitten op in het Witte Huis, vlakbij station Blaak. De koffie staat klaar. 

Toch nog even afwachten? Kijk dan verder op de website. Hier kun je lezen met welke software we werken, of klik hier  voor informatie over fiscaal advies en klik hier als je meer wil weten over ons bedrijf. We zijn ook actief op Youtube, waar we regelmatig nieuwe video’s uploaden over financien en ondernemen.