Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de woensdag: 010 477 72 00 Vrijdag na Hemelvaart zijn we gesloten

Los consult

voor stichtingen

Iedereen die een stichting wil starten of al langer meedraait in het bestuur staat vroeg of laat voor belangrijke keuzes. Met onze expertise verhelderen we de financiële en strategische aspecten hiervan, zodat je als stichting weloverwogen besluiten kunt nemen. 

Wil je soepeler inspelen op veranderende subsidieregelingen?  Ben je nieuw in een bestuur en wil je samen met een deskundige de cijfers bekijken  om meer inzicht te krijgen? Vermoed je dat zaken bij jullie stichting anders gaan dan hoort? Zoeken jullie als bestuur een professioneel klankbord bij het nemen van strategische beslissingen?

Bij Ocean Finance zijn we buitengewoon goede rekenaars, met veel ervaring met stichtingen. Vrouwenwerk, dans, buurtwerk, kinderopvang enzovoorts. Wij adviseren over subsidies, belastingen, projecten, afrekeningen en denken met je mee. Dat doen we betrokken, coöperatief en professioneel. Voor kleine stichtingen met alleen vrijwilligers en voor grote stichtingen met een leger aan goed-betaalde  professionals.

In een intensief gesprek praten we jullie als bestuur bij en geven we adviezen waarmee je stichting verder komt.  

Dit aanbod is 195 euro exclusief BTW voor één gesprek van 1,5 uur bij ons op kantoor. Hierna heb je een gedegen basis om doordachte beslissingen te nemen.

Als bonus ontvangen jullie  het boek “Financiën voor bestuursleden” gratis. 

Bel 010-477 72 00 of mail Esther Schulte voor een afspraak.

Gerelateerde video's

Wat doet de kascommissie? Ocean Finance legt uit.

Waarom een stichting?