De dag na Hemelvaart, 10 mei, zijn we gesloten. We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Onze filosofie

Ocean Finance

Vanuit rust moeilijke materie makkelijker maken. Goed, eerlijk en duidelijk. Dat is onze filosofie.

Of je er blij mee bent of niet: financiën spelen een cruciale rol in onze samenleving. Heel veel zaken komen in financien samen. Werk wordt gewaardeerd in geld, met subsidies wordt beleid van de overheid gestimuleerd, zorg is financieel ingekaderd en met de handel in geld wordt geld verdiend. Financiën zijn altijd gekoppeld aan administratie en belastingen. Dat was vroeger al zo, de eerste zaken op schrift zijn vaak een soort voorlopers van boekhouding. En dat is nu zo, iedere ondernemers houdt bij wat hij/zij verkoopt en elke burger kijkt af en toe of er nog genoeg geld is om iets te doen.

Als iets zo cruciaal is, is het belangrijk dat je er veel inzicht in krijgt. En dit zien we bij Ocean Finance dan ook als essentie van ons werk: ervoor zorgen dat onze klanten optimaal inzicht krijgen en houden in hun financiën.

Wij geven adviezen waar klanten echt wat aan hebben. Want: hoe groter het inzicht van onze klanten in hun financiën en belastingen, hoe meer ruimte en energie zij overhouden voor andere zaken.  

Aan deze werkstijl ontlenen we ons bestaansrecht. Dit is onze uitdaging, dit is wat we leuk vinden, en daarom doen we wat we doen [hier weer linkje naar jouw speech bij jubileumfeest]. Wij werken vaak en graag met ondernemers in de dienstverlening en met stichtingen en verenigingen.

PPP – People, planet, profit

Ocean Finance richt zich op groei en een gezond bedrijfsresultaat. Tegelijkertijd vinden wij het als team en als onderneming belangrijk dat we een bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Die bijdrage leveren we op verschillende manieren. Ten eerste via onze financiële ondersteuning aan onze overburen de Pauluskerk, aan stichting Free Press Unlimited  en aan Mama Cash. Ten tweede door een vast percentage van onze declarabele uren in te zetten voor klanten die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn ons gangbare tarief te betalen. Ten derde kiezen we voor de kleine, vanzelfsprekende dingen, zoals het kopen van Fairtrade-koffie, ongebleekt papier en lokale producten.

Wil je weten wat Ocean Finance voor jouw bedrijf of organisatie kan doen? Neem contact met ons op. Bel 010 - 477 72 00 of mail naar info@oceanfinance.nl