We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 010 477 72 00  

Videocursus: Hoe word ik ondernemer?

In 10 video's weet je hoe het zit.

Ondernemen is leuk, maar lastig. Als ondernemer moet je heel veel zaken zelf weten en daarna zelf regelen. Van nadenken over of je de stap naar het ondernemerschap gaat maken, tot het krijgen van je eerste klanten en het betalen van belasting. Deze pagina kan je zien als een spoedcursus ondernemen. Deze is opgedeeld is drie delen van in totaal 10 video’s. Deze geven je een breed overzicht van waar je over moet denken als je begint met ondernemen, praktische tips en hoe je je administratie op orde krijgt.

Voorbereidende fase

Deze video’s gaan over de aanloop naar het ondernemerschap. Het begint met een video over die er ondernemer wordt, ofwel, over de uitgangspunten van verschillende ondernemers. Daarna een video over verdienmodellen, over hoe je na kan denken over geld verdienen. En als laatste de beste tip om je eerste klanten te krijgen.

Eerste stappen

Als je eenmaal bent begonnen zal je al snel tegen verschillende zaken aanlopen. In deze serie, de drie punten die de meeste vragen opleveren: belastingen, netwerken, en of je voor niets moet werken om een voet binnen de deur te krijgen.

Administratie op orde

Als beginnend ondernemer is het belangrijk dat je je administratie op orde hebt. Dit geeft je niet alleen rust in je hoofd, maar ook fiscaal voordeel. Deze vier video’s maken het makkelijk om het overzicht te behouden. (Deze playlist is op dit moment nog niet af).