Maandag t/m vrijdag bereikbaar via 010 477 72 00 & info@oceanfinance.nl 

Subsidieregeling voor sportaccommodaties

Subsidie voor energiebesparing  sportlocaties

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden en regelingen die ook voor sportclubs gelden, voor kleinere en grotere investeringen.  Er zijn mogelijkheden met fiscaal voordeel, maar de meeste sportclubs betalen geen belasting en kunnen zodoende ook geen gebruik maken van fiscaal voordeel. Er zijn financieringsmogelijkheden, denk aan borgstelling.

De regeling van RvO die hierboven genoemd wordt, is subsidie – er wordt een deel van de investering betaald door de subdidiegever – en is speciaal gericht op sportclubs van een zekere omvang.

Mocht je meer willen weten, klik hier voor de regeling of neem contact op met Ocean Finance voor advies of ondersteuning, en met begroten en met afhandelen.

Stel dat je je wil informeren als bestuur of het loont, dan kunnen we een consult van twee uur speciaal voor besturen afstemmen. Dan worden de cijfers bekeken en de regelingen, en wat er mogelijk is voor de club. Daarna kun je met je eigen club de uitvoering verder oppakken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van financiele en fiscale ontwikkelingen. Meer weten of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde video's

Wat doet de kascommissie? Ocean Finance legt uit.

Waarom een stichting?