We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 010 477 72 00  

Waarom een stichting? (video)

november 2017

Stel, je hebt een goed plan, en dit goede plan heeft een maatschappelijk doel. De stad groener, kinderen gelukkiger, mannen geemancipeerder. Je kunt er geld voor krijgen van de overheid of van fondsen, maar.... die geven niet aan bedrijven en je kan dit probleem niet alleen oplossen. Hoe pak je dit aan?

Een stichting is een organisatie van een groep mensen, zonder winstoogmerk dat een doel buiten zichzelf heeft. Het is een rechtspersoon vanuit waar je handelingen kan verrichten.

Meer weten? Klik dan hier om te zien wat wij kunnen betekeken voor jouw stichting, of klik hier voor een overzicht van onze video's. Bijvoorbeeld over de kascommissie of over de IB 47.

En nu? 

Voor ondernemers: De financiën van A tot Z geregeld, voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer zelf.  Bel naar 010-4777200 en dan kijken we wat we kunnen doen. 

Voor stichtingen: Op zoek naar een administratie- en advieskantoor gespecialiseerd in stichtingen? Bel 010-477200 en leg je vraag voor.

Los consult: Snel en betaalbaar antwoord op specifieke vragen? Bel 010-4777200 en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. 

 

 

 

 

 

 

IB 47 (inkomen uit overige werkzaamheden) - Ocean Finance Legt uit

Wat doet de kascommissie? - Ocean Finance legt uit

Wat doet de kascommissie? Ocean Finance legt uit.